Κασεμίρο: «Όταν γιουχάρουν τον Μπέιλ είναι σαν να αποδοκιμάζεται η ιστορία αυτού του συλλόγου»

Κασεμίρο: «Όταν γιουχάρουν τον Μπέιλ είναι σαν να αποδοκιμάζεται η ιστορία αυτού του συλλόγου»
Photo Credits: INTIME

Θέση πήρε ο Κασεμίρο για τις αποδοκιμασίες στον συμπαίκτη του, Γκάρεθ Μπέιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Χετάφε, ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά την είσοδο του στην αναμέτρηση στο 74ο λεπτό αποδοκιμάστηκε για πολλοστή φορά από τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με αφορμή το παραπάνω σκηνικό, ο συμπαίκτης επί επτά χρόνια Καζεμίρο μίλησε και ανέφερε πως είναι αντίθετος με αυτή τη συμπεριφορά των φίλων της ομάδας προς τον Ουαλό.

«Όταν σφυρίζουν έναν παίκτη, είναι σαν να σφυρίζουν όλη την ομάδα. Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό που έγινε. Δεν μου άρεσε επειδή ο Μπέιλ είναι ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία στην Ρεάλ.

Όταν ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής αποδοκιμάζεται, είσαι σαν να αποδοκιμάζεται εκείνη τη στιγμή η ιστορία αυτού του συλλόγου.

Ελπίζω ότι ο κόσμος που θα έρθει την Τρίτη στο γήπεδο για τον αγώνα με την Τσέλσι θα μας βοηθήσει επειδή τους έχουμε ανάγκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X