ΑΕΚ: Ο,τι να ναι, όπως και με τον Ολυμπιακό απλά με τον Αρη δεν «έκατσε»...

ΑΕΚ: Ο,τι να ναι, όπως και με τον Ολυμπιακό απλά με τον Αρη δεν «έκατσε»...
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει μια συνταγή με την οποία αποτυγχάνει όλη τη σεζόν, δε κάνει τίποτε να την αλλάξει και βαδίζει σαν να ναι άβουλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι ώρα για να το παίζεις έξυπνος και την αναφορά σε πράγματα που έγραψα πρόσφατα δε θα τη κάνω γι΄αυτό το λόγο. Το κάνω μόνο γιατί μου φαίνεται… παρανοϊκά προφανές τι συμβαίνει στην ΑΕΚ και κανείς δε φαίνεται να θέλει να κάνει κάτι γι΄ αυτό.

Κανονικά πρέπει να πάρω το blog μετά το 1-1 με τον ΟΣΦΠ και να αλλάξω μόνο τις ομάδες και κάποιες επί μέρους παρατηρήσεις. Κατά τα άλλα δεν άλλαξε τίποτα. Μόνο το αποτέλεσμα. Ίδια η προσέγγιση, ίδια τα αχρείαστα ρίσκα, ίδιο το μέγεθος της σημασίας της συγκυρίας, που η ΑΕΚ σε αυτή τη φάση της σεζόν πλέον αποφάσισε να το κάνει ρυθμιστικό παράγοντα της πορείας της.

Με τον ΟΣΦΠ ο γκολκπίπερ σου σε έσωσε όποτε χρειάστηκε, δε πρόσφερε κάτι στον αντίπαλο. Με τον Άρη ο γκολκίπερ σου πρόσφερε το πρώτο γκολ.

Δείτε περισσότερα για την συνταγή της ΑΕΚ που την οδηγεί στην καταστροφή.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X