ΑΕΚ – Άρης: «Έτσι δεν μπορεί να κερδίσει οπωσδήποτε…»

ΑΕΚ – Άρης: «Έτσι δεν μπορεί να κερδίσει οπωσδήποτε…»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς είχε τρελό ρυθμό στο πρώτο μέρος και παρότι η ΑΕΚ έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει με τρομερό τέρμα του Ρότα.

Ωστόσο, τα λάθη στα μετόπισθεν γίνονται ξανά και η Ενωση θα πρέπει να προσέξει στην επανάληψη, να σκοράρει και να πάρει το ματς που τόσο χρειάζεται.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ – Άρης

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η μπάλα πάνω-κάτω, η ΑΕΚ δεν μπορεί να συγκρατήσει τις επιθέσεις του Άρη, κάνει και από μόνη της λάθη και έτσι φτάσαμε μετά από ένα τρελό ημίχρονο στο 1-1. Και αυτό είναι σε πρώτη φάση θετικό. Το ζήτημα είναι από εδώ και πέρα. Δεδομένα η ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία και να φέρει τις γραμμές της πιο κοντά, καθώς τα κενά ευνοούν τον Άρη στις κόντρα επιθέσεις. Επιθετικά πρέπει η τελική πάσα να γίνεται με καθαρό μυαλό, διότι η ΑΕΚ δεν έχει ακόμη τελική για γκολ μετά από οργανωμένο παιχνίδι. Πρέπει να αλλάξει πολλά η ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο για να βγει νικήτρια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Η ΑΕΚ άνοιξε πολύ το παιχνίδι, επέτρεψε να υπάρχει πολύ γρήγορος ρυθμός και αυτό δεν είναι στα υπέρ της, δεδομένου πως είναι μια ομάδα που της λείπει η ψυχολογία. Στα θετικά περιλαμβάνεται αναμφίβολα η διαπίστωση πως «γαζώνει» η δεξιά πλευρά με Λιβάι και Ρότα και πως ο Τσούμπερ είναι πολύ κεφάτος και ο Βράνιες πολύ ανεβασμένος σε σχέση με τις πρόσφατες εμφανίσεις του. Αναποδιά για τον Τσιντώτα αμέσως μετά από μια μεγαλειώδη επέμβαση να κάνει λάθος εκτίμηση, χρειάζεται περισσότερα από τον Κριχόβιακ στο κέντρο η ΑΕΚ για να πάρει το ματς. Κυρίως, να βρει τρόπο να τελειώσει μια από τις φάσεις που δημιουργεί εύκολα.

 

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X