Η ΑΕΚ βάζει βάσεις για την Ευρώπη και τελειώνει με τον Άρη (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ βάζει βάσεις για την Ευρώπη και τελειώνει με τον Άρη (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στις νίκες σήμερα απέναντι στον Αρη έτσι ώστε να βάλει γερές βάσεις για την 3η προνομιούχο θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πρέπει να βγάλει ψυχή και τη ποιότητά της στο γήπεδο για να κερδίσει τον Αρη και να βάλει γερές βάσεις για την έξοδο στην Ευρώπη.

Το αποψινό (19:30, COSMOTE Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αρη είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλο μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό (σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη) έχει ανάγκη την πρώτη της νίκη στα Play Off, έτσι ώστε να μην μπει σε περιπέτειες όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρίσκεται στο -11 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +1 από Αρη και Παναθηναϊκό, γεγονός που κάνει πιο επιτακτική τη σημερινή νίκη.

Το πλάνο του Οφρυδόπουλου

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε αυτή την εβδομάδα το απουσιολόγιο της ομάδας να αδειάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τις μοναδικές απουσίες να ακούν στα ονόματα των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αντρέ Σιμόες.

Βράνιες, Τζαβέλλας και Μάνταλος αποθεραπεύτηκαν από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ και ο Ντάρκο Γέβτιτς επέστρεψε στην αποστολή της ΑΕΚ μετά την απουσία του από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όσον αφορά στην ενδεκάδα Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Ρότα, αριστερά ο Μοχαμάντι θα παραμείνει στο βασικό σχήμα ενώ δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Μήτογλου και Τζαβέλλας.

Το 4-2-3-1 αναμένεται να είναι και σήμερα το σχήμα που θα επιλέξει ο Ελληνας τεχνικός, με τους Κριχόβιακ και Σιμάνσκι να συντελούν το δίδυμο στα χαφ.

Από εκεί και έπειτα, δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή δεξιά θα ξεκινήσει ο Λιβάι Γκαρσία, αριστερά θα βρεθεί ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Νόρντιν Αμραμπατ, θα αγωνιστεί πίσω από τον προωθημένο Σέρχιο Αραούχο.

Το πλάνο του Αρη

Από την άλλη για τον Αρη, ο Μπράμπετς ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη.

Επίσης, εκτός έμειναν οι Μάνος, Λόπες, Ντενίς και Ντουάρτε, ενώ ο Μαντσίνι -όπως αναμενόταν- βρέθηκε στη λίστα με τους παίκτες που ταξίδεψαν για την Αθήνα.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτουρμπε, Λέισμαν, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκανέα, Μπεναλουάν, Λουίς Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λούμορ, Δεληζήσης.

Η πιθανή ενδεκάδα του Αρη: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε, Εντιαγέ, Γκάμα, Καμαρά

Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Αρης

  • Διαιτητής: Ρόμπερτ Μάντεν
  • Βοηθοί: Ρόουμ, Μάλβανι
  • 4ος διαιτητής: Διαμαντόπουλος
  • VAR: Περέιρα
  • AVAR: Μωυσιάδης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X