Ορθια η ΑΕΚ Β' (2-2) στην έδρα της Μποταφόγκο του Κομπότη!

Ορθια η ΑΕΚ Β' (2-2) στην έδρα της Μποταφόγκο του Κομπότη!
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία για την ΑΕΚ Β' απέναντι στον Λεβαδειακό, δυο γκολ πέτυχε ο Γιούσης, έπιασε πέναλτι ο Χατζηεμμανουήλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ έφυγε με έναν βαθμό από την Βοιωτία καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Λεβαδειακό, σε ματς στο οποίο προηγήθηκε με 0-2 στο 21ο λεπτό!

Η Ενωση μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Λεβαδειακό καθώς μόλις στο 13ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιούσης για το 0-1.


Μάλιστα, η ΑΕΚ Β’ πέτυχε και δεύτερο γκολ μόλις οκτώ λεπτά αργότερα, όταν μετά από λάθος των Βοιωτών στο κέντρο, ο Ιατρούδης πέρασε την κάθετη στον Γιούση ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 0-2.


Ο Λεβαδειακός επιτέθηκε μαζικά και με τους Κωνσταντινίδη και Νίλι πέτυχε δυο γκολ σε τρία λεπτά και ισοφάρισε σε 2-2 στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ο αέρας εμπόδισε την δημιουργία φάσεων και η ΑΕΚ Β’ πήρε τον βαθμό χάρη και στον Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος στο 59ο λεπτό έκανε επέμβαση με το πόδι σε εκτέλεση πέναλτι του Πολέτο.


Και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς δεν έχει να παρουσιάσει κάτι, ο Λεβαδειακός άγγιξε το 3-2 στο 90+2′ με τον Χατζηεμμανουήλ να κάνει τεράστια επέμβαση σε μοναδικο τετ α τετ με τον Βρακά και να κρατά την ισοπαλία για την Ένωση.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Μουτίνιο (73′ Βρακάς), Μπαρμπόσα (61′ Δούμτσιος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κορνέζος (73′ Γιαννούτσος), Λάτσι, Μπούσης, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης, Τζ. Γκαρσία (69′ Χριστόπουλος), Μιτάι (90+1′ Ραντόνια), Ιατρούδης (73′ Γκολφίνος).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X