ΑΕΚ: Η επιλογή μεταξύ Βράνιες και Τζαβέλλα δείχνει πολλά για το μέλλον

ΑΕΚ: Η επιλογή μεταξύ Βράνιες και Τζαβέλλα δείχνει πολλά για το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με τον Αρη, από το αποτέλεσμα του οποίου φαίνεται πως μπορεί να ξεκαθαρίσουν πολλά αναφορικά με την ευρωπαϊκή έξοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάμα όμως, μπορεί να είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση και ένα καλό πρόκριμα αναφορικά με όσα θα συμβούν στην ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας της.

Η διαθεσιμότητα και των τριών που έχουν βγάλει την τρέχουσα σεζόν (Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλα) βάζει σε σκέψεις για άμεσα, αλλά και μελλοντικά.

Μόλις την περασμένη Κυριακή, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώθηκε πως ο Βράνιες βρίσκεται στα χειρότερα του. Είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, παρατεταμένη κρίση από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν μπορεί να ταιριάξει επ’ ουδενί με τον Τζαβέλλα, αλλά ζορίζεται και με τον Μήτογλου.

Το δίδυμο Βράνιες, Τζαβέλλα που αρχικά προοριζόταν για βασικό έχει τελειώσει εδώ και καιρό, το θέμα είναι αν ο Οφρυδόπουλος θα επιλέξει ξανά Μήτογλου και Τζαβέλλα, που είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Διαβάστε περισσότερα για την επιλογή μεταξύ Βράνιες και Τζαβέλλα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X