Ο Εμπαπέ αποφάσισε να παραμείνει στην Παρί!

Ο Εμπαπέ αποφάσισε να παραμείνει στην Παρί!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν! Όπως αναπαράγει το έγκυρο «Sky Sports», ο Γάλλος φορ αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους, βάζοντας στην άκρη προς το παρόν την περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φαινόταν μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ως το φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δέχτηκε πιέσεις από αρκετούς ανθρώπους το τελευταίο διάστημα. Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήταν ένας εξ αυτών, όπως και ο ιδιοκτήτης του γαλλικού συλλόγου αλλά ακόμη και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν.

Τελικά, ο Εμπαπέ φάνηκε πως αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, θέλοντας να την πάρει από το χέρι και να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης και στην κατάκτηση του Champions League.

Επίσης, κομβικό ρόλο φαίνεται πως παίζει και το γεγονός ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2024 θα διεξαχθούν στο Παρίσι και η Παρί Σεν Ζερμέν θα δώσει το «πράσινο» φως στον 23χρονο επιθετικό να αγωνιστεί σε αυτούς με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, θέλοντας να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X