«Ψάχτηκε για Κριχόβιακ η Μάλμε - Δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την ΑΕΚ»

«Ψάχτηκε για Κριχόβιακ η Μάλμε - Δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ βρέθηκε στη λίστα της Μάλμε πριν υπογράψει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενη το μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε η UEFA λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, απέκτησε για εννιά ματς τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ από την ρωσική Κράσνονταρ.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας fotbollskanalen.se από την Σουηδία, αποκαλύπτει πως ο Πολωνός μέσος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μάλμε, η οποία όμως δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την προσφορά της Ενωσης.

Το δημοσίευμα των Σουηδών για τον Κριχόβιακ και την Μάλμε

«Η Μάλμε ήθελε να αποκτήσει έναν κεντρικό μέσο και είχε βάλει στο στόχαστρο τον 32χρονο πρώην μέσο της Σεβίλλης και της Παρί Σεν Ζερμέν, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Οπως ο Κλάεσον, έτσι και ο Κριχόβιακ αποφάσισε να αποχωρήσει από το ρωσικό πρωτάθλημα και την Κράσνονταρ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ομως η Μάλμε δεν είχε καμία ελπίδα να ανταγωνιστεί τις προσφορές άλλων συλλόγων όπως και αυτού στον οποίον κατέληξε ο Κριχόβιακ.

Ο Κριχόβιακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Κράσνονταρ, υπέγραψε με την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ο μέσος ήταν παρών και στη νίκη της Πολωνίας επί της Σουηδίας με την οποία προκρίθηκαν στο Μουντιάλ».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X