ΑΕΚ: Η ώρα της κρίσης για τον Βράνιες

ΑΕΚ: Η ώρα της κρίσης για τον Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Για πρώτη φορά στα χρόνια που φορά τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Βράνιες μπαίνει σε κρίση για την αγωνιστική του επάρκεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφυγε αλώβητη από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτό αναμφίβολα αναπτέρωσε τις ελπίδες για ομαλότητα στην ευρωπαϊκή προοπτική.

Μετά από καιρό η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση όταν «στράβωσε» το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό. Βέβαια, για ακόμα μια φορά, προβλημάτισε η αμυντική συμπεριφορά της Ενωσης, που έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να βγάλει αρκετές καθαρές φάσεις για γκολ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την κακή εικόνα, διαδραμάτισε η παρουσία του Ογκνιεν Βράνιες. Εκεί που κατά το παρελθόν ο Βόσνιος αποτελούσε εγγύηση για την άμυνα της ΑΕΚ, στο Φάληρο ήταν μια κινητή…καρμανιόλα. Μόνιμη πηγή κινδύνων, με αλλεπάλληλα λάθη που απορύθμιζαν την υπόλοιπη ομάδα και μεγιστοποιούσαν τα κενά της. Τεράστια επιβεβαίωση της κάκιστης παρουσίας του Βράνιες φέτος, που φαίνεται πως πλέον έχει μπει για τα καλά σε διαδικασία κρίσης.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ και τον Ογκνιεν Βράνιες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X