Στάνκοβιτς: «Δείξαμε ότι η ΑΕΚ είναι εδώ» (VIDEO)

Στάνκοβιτς: «Δείξαμε ότι η ΑΕΚ είναι εδώ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να τονίζει μετά το ματς ότι απόδοση σαν την σημερινή πρέπει να έχει η Ενωση σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς και πώς το έζησε; «Αξίζαμε τον βαθμό. Δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ. Δείξαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε και σε γενικό βαθμό αξίζαμε ό,τι πήραμε».

Για το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ; «Ηταν ένα ανόητο γκολ. Από δικό μας λάθος. Ευτυχώς αντιδράσαμε. Δείξαμε ότι η ΑΕΚ είναι εδώ…»

Για τις επεμβάσεις του και αυτή του Ελ Αραμπί; «Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα από τη δική μου θέση. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε πάντως να είχαμε κερδίσει απόψε».

Για την εικόνα της ΑΕΚ γενικά στο ντέρμπι; «Τέτοια και παρόμοια απόδοση δεν πρέπει να έχουμε μόνο στα μεγάλα παιχνίδια, αλλά σε όλα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχουμε τέτοια απόδοση».

Δείτε τις δηλώσεις του Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X