Τούχελ: Χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου

Τούχελ: Χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 13 χρόνια γάμου, ο Τόμας Τούχελ και η σύζυγός του αποφάσισαν να χωρίσουν.
Αυτό αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» σε δημοσίευμά της λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα της Τσέλσι με 4-1 για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρεται, ο Γερμανός προπονητής και η επί 13 χρόνια σύζυγός του, Σίσι, η οποία είναι πρώην δημοσιογράφος, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Το δημοσιεύμα αναφέρει ότι έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου και δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης του ζευγαριού.

Ο Τούχελ και η σύζυγός του είχαν αποκτήσει δύο κόρες και το ρεπορτάζ σημειώνει ότι πρόθεση και των δύο είναι να μην οδηγηθούν στα άκρα, αλλά ο χωρισμός να είναι φιλικός.

«Η Σίσι και ο Τόμας προσπάθησαν να αποφύγουν το χωρισμό όμως στο τέλος δεν υπήρχε άλλη λύση. Είναι κάτι πολύ άσχημο και τώρα αμφότεροι έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τις κόρες τους. Τα χαρτιά κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα για να βγει το διαζύγιο» ανέφερε στο αγγλικό μέσο ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στο (πρώην) ζευγάρι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X