Κωστούλας: «Ο Κουτσοσπύρος μου είπε ότι έπαιξε την κάρτα για εύκολα λεφτά»

Κωστούλας: «Ο Κουτσοσπύρος μου είπε ότι έπαιξε την κάρτα για εύκολα λεφτά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας αναφέρθηκε στην υπόθεση της κάρτας και του στοιχηματισμού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ βγάζοντας στην σέντρα τον πρώην γενικό αρχηγό της ομάδας του Αγρινίου, Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα soccerplus.gr:

-Εν όψει και του αγώνα του Σαββάτου, Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός, έχουμε μια καταγγελία από την πλευρά του Απόλλωνα ότι μέλος της αποστολής του Παναιτωλικού είχε στοιχηματίσει στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για μια κίτρινη κάρτα που δόθηκε στον Κορνέλιους Ντέρεκ. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως επειδή ξέρω ότι ο τάδε παίκτης κάνει σκληρά μαρκαρίσματα ή ο τάδε διαιτητής δείχνει εύκολα κίτρινες έγινε αυτό το ποντάρισμα. Εσείς πως αντιμετωπίζετε την υπόθεση; «Επίσημα δεν έχουμε πάρει τίποτα στα χέρια μας. Όλα αυτά είναι μόνο από ότι ακούμε στο ραδιόφωνο και διαβάζουμε στον τύπο. Αυτή η καταγγελία αφορά τον κύριο Κουτσοσπύρο, ο οποίος παλαιότερα ήταν γενικός αρχηγός της ομάδας, γιατί δεν είναι πια. Και όπως είπε σε εμάς, πράγματι έπαιξε σε μια κίτρινη κάρτα γιατί ήξερε ότι θα πάρει ο συγκεκριμένος παίκτης κίτρινη κάρτα γιατί άκουσε τον διάλογο μεταξύ προπονητή και παίκτη, ότι επειδή ο παίκτης θα έφευγε για τον Καναδά, για αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και επειδή ήταν στο όριο των καρτών, ότι θα μπορούσε με μια κίτρινη κάρτα να ξεχρεώσει, όπως κάνουν όλες οι ομάδες. Αυτό λοιπόν άκουσε και πήγε και έπαιξε…»

-Αυτή η καταγγελία, εκτιμάτε ότι μπορεί να προκαλέσει κάποιον κίνδυνο; «Σύμφωνα με αυτά που ακούω από αυτούς που ξέρουν και γνωρίζουν το νόμο και τους κανονισμούς της ΕΠΟ, το να παιχτεί μια κίτρινη κάρτα δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα καθώς δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχήματα σε ένα παιχνίδι, όπως ακόμα και τα φάουλ ή τα κόρνερ κτλ τα οποία όμως δεν μπορούν από μόνα τους να διαμορφώσουν ένα αποτέλεσμα, οπότε δεν ανησυχούμε καθόλου γι’ αυτό. Τώρα γιατί ο Απόλλωνας το έκανε αυτό; Αυτό θα έπρεπε να ρωτήσουμε τον ίδιο τον Απόλλωνα, γιατί δεν είχαν καν την υπομονή να δούμε τι θα πει η επιτροπή ελέγχου η οποία επιβλέπει το θέμα…»

-Υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Κουτσοσπύρο γιατί κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ήταν αφελής η ενέργεια του… «Μας έκανε και μας κάνει εντύπωση γιατί έπαιξε, για ποιο λόγο έπαιξε. Και τον ρωτήσαμε και το μόνο που μας είπε είναι ότι “ήταν βλακεία μου, δεν έπρεπε αλλά ήταν ένας εύκολος στοιχηματισμός γιατί ήξερα ότι θα γίνει και ήταν εύκολο να κερδίσω μερικά χρήματα”. Είναι μια πολύ απλοϊκή απάντηση και θεωρώ ότι αυτό τα λέει όλα…»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X