Δεν έθελξε αλλά κέρδισε (2-0) τη Γουότφορντ η Λίβερπουλ και πάτησε κορυφή (VIDEO)

Δεν έθελξε αλλά κέρδισε (2-0) τη Γουότφορντ η Λίβερπουλ και πάτησε κορυφή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παρ' ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερή της ημέρα η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τη Γουότφορντ και να πατήσει στην κορυφή της Premier league

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη νίκη πήρε η Λίβερπουλ απέναντι στη Γουότφορντ με 2-0, σε ένα παιχνίδι που -από την άποψη του θεάματος- γρήγορα θα ξεχαστεί.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που τον Γενάρη είδε την Μάντσεστερ Σίτι να την αφήνει στο -14, κατάφερε να κάνει 10 σερί νίκες και αυτή τη στιγμή να βρεθεί πάνω από τους «Πολίτες», έστω με 1 ματς περισσότερο.

Οι «Κόκκινοι» λοιπόν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν εξ αρχής πως θέλουν να καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Η Γουότφορντ προσπαθούσε να βρει την ευκαιρία της στις αντεπιθέσεις. Σε μία τέτοια λοιπόν, στο 22ο λεπτό ο Κούτσκα πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Αλισον κράτησε το μηδέν. Αυτή η απόκρουση αποδείχθηκε καθοριστική, από τη στιγμή που την ακριβώς επόμενη στιγμή ο Τζο Γκόμες με σέντρα… διαβήτη βρήκε τον Ντιόγκο Ζότα και εκείνος με κεφαλιά τιμώρησε την κακή έξοδο του Φόστερ, για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.


Η ομάδα του Κλοπ, θα μπορούσε να είχε βάλει τέλος στη… σεμνή τελετή, στο 38′, όταν ο Ζότα βρέθηκε μία ανάσα από το 2-0, όμως το αριστερό του σουτ μέσα από την περιοχή σταμάτησε στον Φόστερ.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ έκανε διαχείριση δυνάμεων, με τις μεγάλες ευκαιρίες να λείπουν. Ετσι, ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει «σβηστά» στο 1-0, ήρθε το ανόητο πέναλτι του Κούτσκα πάνω στον Ζότα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαμπίνιο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X