Αδελφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος ήταν μπροστά στις κρίσεις της Τζωρτζίνας, είμαι σίγουρη για κάποια πράγματα» (VIDEO)

Αδελφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος ήταν μπροστά στις κρίσεις της Τζωρτζίνας, είμαι σίγουρη για κάποια πράγματα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγου μιλά για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και αφήνει υπονοούμενα για το Μάνο Δασκαλάκη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδερφή της 33χρονης, όπως προκύπτει μέσα από τη συνέντευξή της, στηρίζει απόλυτα την κατηγορούμενη, αναφέροντας πως είναι 99% σίγουρη για κάποια πράγματα που έχουν συμβεί.

Η αδελφή της Ρούλας, σε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» αναφέρει και τον Μάνο στις κρίσεις που πάθαινε η Τζωρτζίνα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στις τρεις υποτίθεται από αυτές τις απόπειρες, ο Μάνος ήταν μέσα. Ήταν μπροστά στις κρίσεις που έκανε η Τζωρτζίνα».


Αναφέρει δε, ότι οταν η Τζωρτζίνα έπαθε το τελευταίο επεισόδιο που κατέληξε, μιλούσαν σε βιντεοκλήση, λέγοντας πως αν γίνει άρση τηλεφωνικών κλήσεων θα αποκαλυφθούν πολλά.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για την τελευταία δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, στην οποία δεν ονοματίζει την εν διαστάσει γυναίκα του, αλλά την αναφέρει ως κατηγορούμενη: «Δεν είμαι εγώ κριτής, άλλος είναι ο κριτής και βλέπει. Δηλαδή τόσο καιρό που έλεγε όλα αυτά τα καλά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου του είχαμε το πιστόλι στον κρόταφο; Δεν νομίζω. Μίλησα με την Ρούλα γι’ αυτό το θέμα και μου ζήτησε να μην πω το παραμικρό.»

Τέλος, αναφέρει ότι έχει βάσιμες ενδείξεις για το ποιος έχει κάνει ότι έχει κάνει και θα το ψάξει ώστε να γίνουν αποδείξεις.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X