«Μακάρι να μείνει σε εμάς ο Έρικσεν και μετά το καλοκαίρι»

Έρικσεν για την επιστροφή του: «Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Φρανκ δεν έχει καμία αμφιβολία για τις δυνατότητες του Κρίστιαν Έρικσεν και εύχεται να τον δει να συνεχίζει στην Μπρέντφορντ και την επόμενη σεζόν.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο ποδόσφαιρο και στο ανώτατο επίπεδο ανταγωνισμού μέσω της Premier League και των «bees» που τον πίστεψαν. Του έδωσαν την ευκαιρία να δείξει πως είναι πλέον απόλυτα έτοιμος για κάθε πρόκληση κι εκείνος κατάφερε μέχρι και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του αλλά και να σκοράρει στα πρόσφατα φιλικά ματς.

Τώρα, η Μπρέντφορντ έχει… γλυκαθεί μαζί του και ο κόουτς της ομάδας, Τόμας Φρανκ δηλώνει: «Ο Κρίστιαν το απολαμβάνει στην ομάδα μας και φυσικά κι εγώ και όλοι θα θέλαμε να τον δούμε να συνεχίζει και μετά το καλοκαίρι. Βέβαια τίποτα δεν πρόκειται να υπάρξει πριν από το καλοκαίρι, αλλά μακάρι να παραμείνει μαζί μας».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X