ΑΕΚ: «Ψάχνουμε προπονητή για την επόμενη σεζόν, η άκρατη ονοματολογία μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική»

ΑΕΚ: Ο χάρτης των δανεικών και τα δεδομένα!
Photo Credits: INTIME

Αντίδραση και διάψευση της ΑΕΚ στο θέμα του προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα στο θέμα του προπονητή, τονίζοντας πως τη αυτή στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων.

Αφορμή αυτή της αντίδρασης και της διάψευσης ήταν το δημοσίευμα που έκανε λόγο πως η ΑΕΚ ψάχνεται για τον πολύπειρο Ρούντι Γκαρσία και πως βρίσκεται σε επαφές με τον 58χρονο Γάλλο τεχνικό.

Η θέση της ΑΕΚ για το θέμα του προπονητή και την ονοματολογία

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν και σε αυτό το διάστημα έχει εξετάσει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή τελική επιλογή. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων, που τυχόν εξετάζονται, και πολύ περισσότερο η καλλιέργεια και η εκτόξευση προσδοκιών στους οπαδούς μας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως δεδομένο. Η άκρατη ονοματολογία, εκτός του ότι μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και πλήρως αποπροσανατολιστική στην πιο καθοριστική καμπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δεν εκφράζει και δεν εκπορεύεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X