Πάσχα με πιστοποιητικά και μάσκες εισηγείται η Επιτροπή - Καμία άρση μέτρων μέχρι την Πρωτομαγιά

Πάσχα με πιστοποιητικά και μάσκες εισηγείται η Επιτροπή - Καμία άρση μέτρων μέχρι την Πρωτομαγιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία άρση μέτρων δεν θα γίνει μέχρι την Πρωτομαγιά, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε νωρίτερα.

Αν και η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει άρση των μέτρων, ειδικά σε ό,τι αφορά στην κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, δεν αποκλείεται οι ειδικοί να μεταθέσουν για τον Μάιο τις σχετικές αποφάσεις και όχι για την περίοδο του Πάσχα, καθώς η πανδημία είναι σε έξαρση.

Ειδικότερα, στο τραπέζι τέθηκε η πρόσβαση ανεμβολίαστων στην εστίαση, αλλά και η κατάργηση της υποχρέωσης να επιδεικνύουν αρνητικό rapid test για να εισέλθουν στα στα εμπορικά καταστήματα.

Σε ό,τι αφορά στη χρήση μάσκας, σε πρώτη φάση αναμένεται να καταργηθεί στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους, ωστόσο πιθανότατα θα διατηρηθεί σε κάποιους χώρους «αυξημένου κινδύνου», όπως νοσοκομεία, ΜΜΜ και σούπερ μάρκετ.

Παράλληλα, για τους εμβολιασμένους η κυβέρνηση σχεδιάζει να άρει την υποχρέωση επίδειξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, η καραντίνα 5 ημερών για όσους νοσούν με κορωνοϊό, δεν πρόκειται να μειωθεί.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X