Έρικσεν: Η αποθέωση στην επιστροφή του στο «Parken», το γήπεδο που υπέστη καρδιακή ανακοπή (VIDEO)

Ερικσεν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην εθνική»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν καταχειροκροτήθηκε κι έλαβε καθολική αποθέωση από περίπου 60.000 φιλάθλους, οι οποίοι κατέκλυσαν το «Parken Stadium» για την επιστροφή του Δανού σταρ μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι στο ίδιο γήπεδο.

Οι Δανοί φίλαθλοι αδημονούσαν για την επιστροφή του και δεν άφησαν εισιτήριο απούλητο, σφραγίζοντας το πρώτο sold-out στη χώρα για φιλικό παιχνίδι μετά από 15 χρόνια! Ο Κρίστιαν Έρικσεν, λοιπόν, επέστρεψε στο «Parken Stadium», στο ίδιο γήπεδο που κατέρρευσε το περασμένο καλοκαίρι και έλαβε την πιο αποθεωτική υποδοχή από τους συμπατριώτες του.

Περίπου 60.000 φίλαθλοι έδωσαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα και με standing ovation «προϋπάντησαν» τον σταρ της ομάδας τους, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός με το εθνόσημο μετά την περιπέτεια της υγείας του και φυσικά με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στο ματς απέναντι στη Σερβία.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X