Υπάλληλοι ξενοδοχείου κινδυνεύουν με απόλυση εάν ζητήσουν αυτόγραφο από τον Μέσι

Υπάλληλοι ξενοδοχείου κινδυνεύουν με απόλυση εάν ζητήσουν αυτόγραφο από τον Μέσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διευθυντές του ξενοδοχείου που διαμένει η εθνική Αργεντινής, έχουν απαγορεύσει από το προσωπικό να ζητήσει αυτόγραφο ή να βγει φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι, αλλιώς θα αναγκαστεί να προβεί σε απολύσεις.

Η εθνική Αργεντινής τίθεται αντιμέτωπη με τον Ισημερινό για την τελευταία αγωνιστική. των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022 και όπως είναι λογικό ο Λιονέλ Μέσι κεντρίζει τα φώτα της δημοσιότητας. Οπως κάθε φορά έτσι και τώρα υπό κανονικές συνθήκες ο Αργεντινός αστέρας θα είχε υπογράψει χιλιάδες αυτόγραφα έως τώρα σε θαυμαστές του.

Ωστόσο, το πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένει η «αλμπισελέστε» στο Γκουαγιακίλ έχει θέσει αυστηρούς κανόνες στο προσωπικό του. Συγκεκριμένα η «Ole», αναφέρει ότι οι διευθυντές του ξενοδοχείου έχουν απαγορεύσει στο προσωπικό να ζητήσει αυτόγραφο από τον Λιονέλ Μέσι και να βγει έστω και μια φωτογραφία με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε περίπτωση που παραβιαστούν οι κανόνες, τότε οι ιθύνοντες του ξενοδοχείου θα αναγκαστούν να προβούν σε απολύσεις. Οι αυστηροί κανόνες έρχονται προκειμένου να εξασφαλίσουν την ηρεμία όχι μόνο του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα αλλά και ολόκληρης της ομάδας της εθνική Αργεντινής.

Πηγή: Gazzetta

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X