Ο δολοφόνος ενός στυγερού εγκλήματος που δεν εξιχνίασε ούτε η Νικολούλη την «πάτησε» 17 χρόνια μετά;

Ο δολοφόνος ενός στυγερού εγκλήματος που δεν εξιχνίασε ούτε η Νικολούλη την «πάτησε» 17 χρόνια μετά;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα 17 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από το τριπλό φονικό που συγκλόνισε την Ελλάδα το 2005 στην περιοχή Λόγγος Αχαΐας δεν στάθηκαν αρκετά για να βρεθούν οι δολοφόνοι. Ωστόσο για τις ελληνικές διωκτικές Αρχές η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και πλέον μοιάζει πολύ πιθανό να εξεταστεί ξανά, με την ελπίδα και την προσμονή ότι αυτή η απόπειρα (που θα είναι η τέταρτη κατά σειρά) θα συνοδευτεί από επιτυχία. Ο δολοφόνος τρία χρόνια πριν παραγραφεί το έγκλημα του πίστευε ότι… καθάρισε, όμως οι εξελίξεις τον διαψεύδουν.

Το ημερολόγιο έγραφε 15 Οκτωβρίου 2005 όταν οι κάτοικοι του χωριού είδαν να φτάνει στην πλατεία ένα μικρό κορίτσι το οποίο αναγνώρισαν αμέσως. Ήταν η δεκάχρονη εγγονή του Ελληνοαιγύπτιου επιχειρηματία, Μιχάλη Ζουμπατλή, η οποία με δάκρυα στα μάτια και ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ, ψέλλισε ότι η οικογένειά της ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της… Ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του φονικού ήταν ο απόστρατος με τον βαθμό του αντιστράτηγου σήμερα Κώστας Κυριακόπουλος.

Δείτε περισσότερα για το αποτρόπαιο έγκλημα του 2005.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X