Εκδικάζεται η υπόθεση του Σάντι Μίνα για σεξουαλική επίθεση!

Εκδικάζεται η υπόθεση του Σάντι Μίνα για σεξουαλική επίθεση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο εδώλιο κάθεται ο Σάντι Μίνα!

Ο επιθετικός της Θέλτα είχε κατηγορηθεί, όπως και Νταβίδ Γκόλδαρ, πριν από 5 χρόνια και συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου του 2017 για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα. Πλέον, μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία διεξάγεται πίσω από κλειστές πόρτες και ο Μίνα βρίσκεται παρέα με την δικηγόρο του, Φατίμα Μαγδαλένα Ροντρίγκες.

«Το μόνο πράγμα που έχει κάνει ο Μίνα είναι πως έχει πει την αλήθεια», ανέφερε η δικηγόρος του μεταξύ άλλων για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης. Η δικαστής από την πλευρά της ανέφερε πως το θύμα υποστηρίζει πως «βρίσκεται ακόμη σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Η δίκη είναι ένα εμπορικό γεγονός για τον Τύπο, αλλά η διεξαγωγή του σε δημόσια ακρόαση θα ήταν επιζήμια για το θύμα».

«Ο πελάτης μου έχει το δικαίωμα σε μια θεμελιώδη δημόσια δίκη σε ένα δημοκρατικό δικαίωμα», ανέφερε η δικηγόρος του Μίνα από την πλευρά της.

Ο Σάντι Μίνα αντιμετωπίζει κατηγορίες για φυλάκιση οκτώ ετών για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση σε γυναίκα. Η Εισαγγελία ζητά να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα στον Μίνα για δέκα χρόνια και να επιβληθεί το μέτρο της εποπτευόμενης ελευθερίας στον ποδοσφαιριστή για άλλα δέκα χρόνια.

Την Τετάρτη πέντε πράκτορες της Πολιτοφυλακής θα καταθέσουν ως μάρτυρες, καθώς και τρεις ιδιωτικοί ντετέκτιβ και άλλα τρία άτομα ως πραγματογνώμονες. Η Πέμπτη θα είναι η τρίτη και τελευταία συνεδρίαση στην οποία θα είναι η σειρά άλλων επτά εμπειρογνωμόνων, συνεχίζοντας με τις τελικές εκθέσεις των διαφόρων μερών.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X