Χαμός με Κούγια: «Υποκρισία να μιλούν για τον Λιγνάδη αυτοί που έκαναν τα ίδια»! (VIDEO)

Χαμός με Κούγια: «Υποκρισία να μιλούν για τον Λιγνάδη αυτοί που έκαναν τα ίδια»! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, στις οποίες ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης φαίνεται μαζί με νεαρούς άνδρες, εξηγώντας πως τα «καρέ» αυτά δεν αφορούν ανήλικους.


Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος κατά τον οποίο θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του Γιάννη Βλάχου, ο οποίος είναι ο δικηγόρος των καταγγελλόντων, προσθέτοντας πως θα κινηθεί νομικά και κατά των media που έκαναν αναπαραγωγή των φωτογραφιών.

«Ο κ. Βλάχος σε μια παράκρουση κατά τη διάρκεια της δίκης είπε ότι θα κάνει μήνυση ο ίδιος στον Δημήτρη Λιγνάδη για παιδική πορνογραφία. Ο κ. Βλάχος διέπραξε το αδίκημα να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο δικογραφίας», ανέφερε ο κ. Κούγιας προαναγγέλλοντας τις μηνήσεις.

Στη συνέχεια, οι τόνοι ανέβηκαν καθώς ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε πως στις φωτογραφίες ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει απαθανατιστεί μαζί με ενήλικους άνδρες. «Όποιος είναι κάτω των 15 ετών θεωρείται ανήλικος. Πάνω από αυτή την ηλικία δεν είναι ανήλικος και δεν είναι ποινικό αδίκημα. Μόνο στην περίπτωση του βιασμού υπάρχει ποινικό αδίκημα», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας με αποτέλεσμα την αντίδραση παρουσιαστών και συμμετεχόντων στην εκπομπή.

Μάλιστα ο κ. Κούγιας είχε έντονη λογομαχία τόσο με τη Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και με τον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο. Εν τέλει, τα πνεύματα ηρέμησαν με τον γνωστό ποινικολόγο, μάλιστα, να ευχαριστεί παρουσιάστρια και δημοσιογράφο για τον «ωραίο διάλογο» που είχαν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X