Μαριούπολη: Τουλάχιστον 300 νεκροί στα ερείπια του βομβαρδισμένου θεάτρου

Μαριούπολη: Τουλάχιστον 300 νεκροί στα ερείπια του βομβαρδισμένου θεάτρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουλάχιστον 300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον βομβαρδισμό του Θεάτρου στη Μαριούπολη στις 16 Μαρτίου, σύμφωνα με τους Ουκρανούς αξιωματούχους.

Πιστεύεται ότι ο μεγαλύτερος όγκος όσων βρίσκονταν στο θέατρο είχαν κρυφτεί κάτω από τη σκηνή και εγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια.

Σε άρθρο του το BBC, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη Μαριούπολη και οι μάχες κοντά στο θέατρο απέτρεψαν τις προσπάθειες διάσωσης. Το θέατρο βομβαρδίστηκε από αεροπλάνο, παρόλο που η λέξη παιδιά ήταν βαμμένη στο έδαφος με λευκή μπογιά.

Σήμερα το πρωί, ένας εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε: «Δυστυχώς, ξεκινάμε αυτή τη μέρα με άσχημα νέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Θέατρο της Μαριούπολης ως αποτέλεσμα βομβαρδισμού από ρωσικό αεροσκάφος. Δεν θέλω να πιστέψω σε αυτή τη φρίκη. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι κατάφεραν να ξεφύγουν. Όμως τα λόγια όσων βρίσκονταν μέσα στο κτίριο λένε άλλα.

Το Δραματικό Θέατρο στην καρδιά της Μαριούπολης ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν της πόλης. Τώρα δεν υπάρχει πια. Στη θέση του εμφανίστηκε ένα νέο σημείο πόνου για τους κατοίκους της πόλης, εμφανίστηκαν ερείπια που έγιναν το τελευταίο καταφύγιο για εκατοντάδες αθώους ανθρώπους», σημείωσε.

«Μπορούμε να ξαναφτιάξουμε τα κτίρια, αλλά όχι τους φίλους, τους γείτονες, τους συγγενείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα», κατέληξε.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X