Η σειρά «Έτερος Εγώ» επιστρέφει με τον 3ο κύκλο και θα παρελάσει όλο το ελληνικό star system

Η σειρά «Έτερος Εγώ» επιστρέφει με τον 3ο κύκλο και θα παρελάσει όλο το ελληνικό star system

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποτέ καμιά σειρά της ελληνικής μυθοπλασίας δεν κατάφερε να δημιουργήσει τόσο έντονη την προσμονή του κοινού, όσο το SAGA του «Έτερος Εγώ».

Δημιούργημα και περήφανο «παιδί» του Σωτήρη Τσαφούλια, το φιλμ γέννησε δύο σεζόν που έκαναν κυριολεκτικά θραύση και τώρα το «Έτερος Εγώ», όπως και κάθε σειρά αξιώσεων που σέβεται τον εαυτό της, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία ως τριλογία! Ο τρίτος κύκλος της σειρά της Cosmote έρχεται και πολύ λογικά – για όσους έχουν παρακολουθήσει την σειρά – θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις».

Το φαινόμενο «Έτερος Εγώ»

Ο περίεργος Δημήτρης Λαΐνης, ένα κράμα φλεγματικού Χολμς και γεροπαράξενου Μονκ, επιστρέφει στη μικρή οθόνη με 8 ολόφρεσκα επεισόδια. Στο πλευρό του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη όλη η παλιοπαρέα μιας «φανταστικής» (διττό εδώ το μήνυμα) ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας με «φανταστικά» headquarters και εργαλεία για την εξιχνίαση ενός εγκλήματος.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X