Χαμός με Εμπαπέ: Αρνήθηκε να πάει σε εκδήλωση χορηγών της Εθνικής ομάδας

Χαμός με Εμπαπέ: Αρνήθηκε να πάει σε εκδήλωση χορηγών της Εθνικής ομάδας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατ’ αρχήν υπάρχει «θέμα και τριβή» στις σχέσεις Ομοσπονδίας-Εμπαπέ.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ και τόνισε πως θα κάνει συγκεκριμένη συζήτηση με τον 23χρονο σούπερ σταρ για να του «υπενθυμίσει τις συμβατικές υποχρεώσεις του». Και όλα αυτά μετά την απόφαση του άσου της Παρί να μην παραστεί στην εκδήλωση που είχε ετοιμάσει το τμήμα μάρκετινγκ της ομοσπονδίας, ενώ ο παίκτης είχε ήδη ενταχθεί στο καμπ της Εθνικής.

«Του είπα να κατέβει και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις με τους χορηγούς», τόνισε ο Λε Γκραέ στη «L’Equipe» την Τετάρτη (23/3), συμπληρώνοντας πως «…κάποια στιγμή ήταν έτοιμος να το κάνει. Μετά είπε: “Όχι, δεν θα κατέβω. Τι θέλετε να κάνετε;”».

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί γιατί ο Εμπαπέ αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στη φωτογράφιση των χορηγών της ομοσπονδίας ή ποιοι ήταν οι συγκεκριμένοι χορηγοί.

«Θα υπάρξει μια επιστολή από τους δικηγόρους που θα σταλεί σε αυτόν και στον δικηγόρο του», τόνισε ο Λε Γκραέ. «Θα δούμε σημείο προς σημείο ποιο είναι το πρόβλημα. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα και να κάνουμε τους ανθρώπους χαρούμενους, τόσο τους χορηγούς όσο και τους παίκτες».

Τώρα το αν θα υπάρξει τιμωρία; Πιθανώς όχι… Ο Λε Γκραέ σκοπεύει να συζητήσει το θέμα με τον Εμπαπέ, ο οποίος δεν θα τιμωρηθεί.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X