Απίστευτο: Η Ρωσία καταθέτει υποψηφιότητα για Euro 2028 και Euro 2032!

Απίστευτο: Η Ρωσία καταθέτει υποψηφιότητα για Euro 2028 και Euro 2032!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που η Ρωσία απειλείται με παγκόσμια απομόνωση, εντούτοις είναι έτοιμη να καταθέσει φακέλους υποψηφιότητας για να διοργανώσει είτε το Euro 2028 είτε το Euro 2032!

Θα μπορούσε να είναι ψέμα της πρωταπριλιάς, ωστόσο έχουμε ακόμα 23 Μαρτίου! Την ώρα που η Ρωσία βιώνει την απόλυτη κατακραυγή και οδεύει προς παγκόσμια απομόνωση μετά την εισβολή της στην Ουκρανία, είναι έτοιμη να καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας για να διοργανώσει είτε το Euro 2028 είτε το Euro 2032!

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφασίστηκε η κατάθεση της διπλής υποψηφιότητας που θα κοντράρει αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι το απόλυτο φαβορί για το 2028 και της Ιταλίας που λογικά θα πάρει αυτή του 2032!

Κύκλοι από την UEFA, τόνιζαν χαρακτηριστικά πως: «στην επίσημη ψηφοφορία για την ανάθεση της διοργάνωσης, η Ρωσία δεν πρόκειται να πάρει ούτε μία ψήφο», προσθέτοντας ότι πρόκειται πιθανότατα για μία κίνηση αποπροσανατολισμού.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X