Φαν Χάαλ: «Γελοίο ότι το Μουντιάλ διεξάγεται στο Κατάρ, μαλ@@ αυτά που λέει η FIFA»

Φαν Χάαλ: «Γελοίο ότι το Μουντιάλ διεξάγεται στο Κατάρ, μαλ@@ αυτά που λέει η FIFA»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση κατά της FIFA εξαπέλυσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς φαν Χάαλ, λέγοντας πως λέει μαλ@@@ για το Μουντιάλ στο Κατάρ και πως τη νοιάζουν μόνο τα χρήματα.

Εντελώς αντίθετος με τη διεξαγωγή του Μουντιάλ στο Κατάρ είναι ο τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας, Λουίς φαν Χάαλ και φρόντισε να το δείξει με πολύ ξεκάθαρο τρόπο, καθώς επιτέθηκε στη FIFA. Συγκεκριμένα, ο 70χρονος πλέον προπονητής ανέφερε αρχικά πως είναι μαλ@@@ αυτά που λέει η FIFA, πως θέλει να αναπτύξει το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια πως τη νοιάζουν μόνο τα χρήματα.

«Είναι γελοίο ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται στο Κατάρ. Η FIFA λέει ότι θέλει να ‘’ αναπτύξει το ποδόσφαιρο στο Κατάρ’’. Ε λοιπόν, αυτά είναι μα@@@@@. Το κάνει μόνο για τα λεφτά και τα εμπορικά της συμφέροντα. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία για τη FIFA» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Λουίς φαν Χάαλ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X