Κορωνοϊός: Η Ομικρον 2 αλλάζει τα δεδομένα για την 4η δόση

Κορωνοϊός: Η Ομικρον 2 αλλάζει τα δεδομένα για την 4η δόση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που η κυβέρνηση επιλέγει την άρση και των τελευταίων περιορισμών ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα αρχίζει να ανεβαίνει ανησυχητικά. Η Όμικρον και η Όμικρον 2 έχουν καλύψει τα υπόλοιπα στελέχη εκτινάσσοντας τον αριθμό των μολύνσεων καθημερινά.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ένας από τους λόγους της νέας έξαρσης της πανδημίας είναι και το λάθος μήνυμα που εξέλαβαν οι πολίτες: «Τον τελευταίο καιρό ένα μεγάλο πρόβλημα που υπήρξε ήταν ότι εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και της ακρίβειας, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσε σε αυτά τα γεγονότα. Αυτό σε συνδυασμό με την άρση της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, πιθανό να έδωσε το σήμα λανθασμένα στους συμπολίτες μας ότι η πανδημία τελείωσε και ασχολούμαστε με άλλα θέματα» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

Δείτε περισσότερα για τα νέα δεδομένα με την Ομικρον 2.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X