Λουτσέσκου: «Οι παίκτες παλεύουν κάθε τρεις μέρες όταν οι άλλοι έχουν ένα παιχνίδι» (VIDEO)

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες παλεύουν κάθε τρεις μέρες όταν οι άλλοι έχουν ένα παιχνίδι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει μετά το ματς πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το μέταλλο και τον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο: «Συμφωνώ, είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ομάδα, είναι απίστευτος ο τρόπος που παλεύουν κάθε τρεις ημέρες την ώρα που οι άλλοι έχουν ένα παιχνίδι. Όποιος μπαίνει για να παίξει τα δίνει όλα πραγματικά, το έχουμε πετύχει με πολύ κόπο, έχουμε παίκτες που όταν δεν αγωνίζονται είναι λυπημένοι, έχουμε χτίσει κάτι πάρα πολύ καλό».

Για το αν σημαίνει κάτι από το ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που νίκησε σήμερα: «Όχι δεν το σκέφτομαι αυτό, σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι, θέλω να πολεμάμε, να είμαστε έτοιμοι, ξοδεύουμε αρκετή ενέργεια σωματικά και νοητικά στην Ευρώπη, είναι ωστόσο μία εμπειρία που μας δίνει την αυτοπεποίθηση και την εξυπνάδα να διαχειριζόμαστε τις στιγμές».


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X