Άνετη πρόκριση του Λίβερπουλ, 0-1 τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη (VIDEO)

Άνετη πρόκριση του Λίβερπουλ, 0-1 τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Ντιόγκο Ζότα από ασίστ του Τσιμίκα, η Λίβερπουλ νίκησε εκτός έδρας την Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τέλος στο παραμύθι της Φόρεστ στο FA Cup έβαλε η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, για την οποία ένα γκολ ήταν αρκετό. Οι Reds επιβλήθηκαν της ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Championship και ακολούθησαν τις Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Σίτι στην 4άδα που διεκδικήσει τον τίτλο στο final-4 του Wembley. Βασικός και ο άνθρωπος που έδωσε την ασίστ για το γκολ που χάρισε την πρόκριση ήταν ο Κώστας Τσιμίκας.

Στο πρώτο μέρος ο Ελληνας είχε ένα καλό σουτ άουτ στο 14’ αλλά τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε στο 28’ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Χόρβαθ ο Φιρμίνο, ο οποίος νικήθηκε από τον Αμερικανό keeper. Στο δεύτερο μέρος ο Ζότα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 53’ αφού το πλασέ του ήταν αδύναμο και η Λίβερπουλ, αφού γλύτωσε στο 76’ και την ευκαιρία του Ζίνκερναγκελ, πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 78’ με κοντινό πλασέ του Ζότα μετά τη σέντρα του Τσιμίκα (0-1).


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X