Δείτε τι κάνατε! ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (0-1), για ακόμη μια φορά…

Δείτε τι κάνατε! ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (0-1), για ακόμη μια φορά…
Photo Credits: INTIME

Ούτε τώρα και να δούμε πότε, νέο πισωγύρισμα για την ΑΕΚ και ήττα μαχαιριά από τον ΠΑΟΚ μέσα στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φάντασμα της ΑΕΚ, βρήκε ακόμα έναν τρόπο να ηττηθεί με 0-1 από τον ΠΑΟΚ, που όσο και εάν φαίνεται απίθανο και προσβλητικό, την έχει κάνει «πελάτη» μέσα στο ΟΑΚΑ. Μέχρι και ο Τσόλακ, άσφαιρος επί διετίας, αναστήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ και έδωσε στον ΠΑΟΚ ακόμα μια νίκη και βύθισε την ΑΕΚ ξανά σε προβληματισμό ακόμα και για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Λάθος επιλογές από τους διοικούντες στο ποδοσφαιρικό σχέδιο, τεχνικός και εκτελεστικός διευθυντής ανίκανοι να κάνουν τη δουλειά από τη θέση τους και φτάνουμε στο σημείο η ΑΕΚ να παλεύει να βγει στην Ευρώπη και να μπαίνει σε πολύ άσχημες περιπέτειες. Αν τόσο καιρό κάποιοι στην ΑΕΚ δεν αισθάνονται ντροπή για το έκτρωμα που έχουν φτιάξει, ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το φάντασμα της ΑΕΚ, βρήκε ακόμα έναν τρόπο να ηττηθεί με 0-1 από τον ΠΑΟΚ, που όσο και εάν φαίνεται απίθανο και προσβλητικό, την έχει κάνει «πελάτη» μέσα στο ΟΑΚΑ. Μέχρι και ο Τσόλακ, άσφαιρος επί διετίας, αναστήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ και έδωσε στον ΠΑΟΚ ακόμα μια νίκη και βύθισε την ΑΕΚ ξανά σε προβληματισμό ακόμα και για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ούτε η παρουσία του τεράστιου Κριχόβιακ στάθηκε ικανή να αλλάξει την εικόνα και την νοοτροπία της ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο που η Ενωση ήταν καλύτερη, παρασύρθηκε από τα παιχνίδια του Λουτσέσκου και έπεσε στην παγίδα της νευρικότητας και της έντασης. Εδωσε ξανά δώρο ένα γκολ, με φτηνό λάθος του Μάνταλου και έπειτα δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Γνώρισε την ήττα, τεράστιο πισωγύρισμα στη μάχη για την 3η θέση και δείχνει πως με μπαλώματα, ακόμα και ακριβά, δεν γίνεται δουλειά.


Επεσε στην παγίδα του Λουτσέσκου

Στην πρεμιέρα του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, η ΑΕΚ εμφανίστηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και να επιβάλει το ρυθμό της. Ο Οφρυδόπουλος επέλεξε να βάλει στο πλευρό του Πολωνού τον Χατζισαφί, επιβραβεύοντας τον Ιρανό για τη σπουδαία εμφάνιση στη Λεωφόρο. Με πολλά τρεξίματα, καλή κυκλοφορία της μπάλας – συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτόν τον τομέα ο Πολωνός – η ΑΕΚ έγινε αφεντικό του ματς από την αρχή.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και αυτό οφείλονταν κατά κύριο λόγο στον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου. Σε κάθε ευκαιρία διαμαρτύρονταν, έψαχναν τρόπο να δυναμιτίσουν το ματς και να ανακόψουν το ρυθμό της ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος έγινε για ακόμα μια φορά αρνητικός πρωταγωνιστής σε παιχνίδια των δύο ομάδων, αλλά πέτυχε το στόχο του που ήταν να αποσυντονίσει την Ενωση και να την εγκλωβίσει σε παιχνίδι που δεν είχε ταχύτητα και γρήγορες εναλλαγές.


Ανούσιος ο Αμραμπατ

Η ΑΕΚ αναπτύσσονταν κυρίως από δεξιά, με τον Αμραμπατ να παίρνει πολλές προσπάθειες. Ωστόσο, κανένα από τα γυρίσματα του Μαροκινού δεν έγιναν στο σωστό σημείο, με αποτέλεσμα η επιθετικότητα της ΑΕΚ να εξαντλείται στα όρια της περιοχής του Πασχαλάκη. Λίγες καλές στιγμές που προέκυψαν κυρίως από σουτ του Κριχόβιακ, που βρέθηκε δύο φορές σε πλεονεκτική θέση, αλλά έκανε πολύ κακή επιλογή και έστειλε την μπάλα πολλά μέτρα πάνω από την εστία.


Ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος και φαινόταν πως ο στόχος του ήταν κυρίως να διαχειριστεί το ματς αμυντικά και να ψάξει τη στιγμή του μέσα από κάποια στατική φάση. Ο Αραούχο δεν τροφοδοτήθηκε μέσα από πάσες των συμπαικτών του, ενώ πρόβλημα ήταν ξανά οι χαμηλοί ρυθμοί του Τσούμπερ που δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι και να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ετσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως σκορ, σε 45λεπτο με πολλή νευρικότητα.

Γκολ μαχαιριά

Στο δεύτερο 45λεπτο όλα ξεκίνησαν από την ίδια αφετηρία, αλλά πολύ γρήγορα οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Μίτριτσα εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Μάνταλου και βρήκε την άμυνα της ΑΕΚ ψηλά στο ύψος της μεσαίας γραμμής, έδωσε πάσα στην πλάτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας για τον Τσόλακ που έφυγε μόνος και πλάσαρε τον Στάνκοβιτς στο τετ α τετ για να ανοίξει το σκορ στο 50’. Ο Οφρυδόπουλος έκανε άμεσα κίνηση με την είσοδο του Λιβάι στο ματς στη θέση του Μάνταλου.


Ηταν φανερό πάντως, πως το μυαλό των παικτών της ΑΕΚ είχε χαλάσει. Δεν υπήρχε πλέον ηρεμία στην κυκλοφορία της μπάλας, υπήρχαν πολλά λάθη και κενά στην άμυνα, που έδιναν καθαρές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Εάν μάλιστα δεν έκανε τρομερές επεμβάσεις ο Στάνκοβιτς, στην εξ επαφής κεφαλιά του Ζαμπά και στο τετ α τετ με τον Τσιγγάρα, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο δύσκολα για την ΑΕΚ στην προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ούτε φάση

Η δεύτερη κίνηση της ΑΕΚ ήταν με την είσοδο του Σιμάνσκι, που μπήκε για να επαναφέρει την κυριαρχία και τα τρεξίματα στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Λουτσέσκου είχε ρίξει ήδη στο ματς τον Μπίσεσβαρ. Η ΑΕΚ δεν έβρισκε ηρεμία στο παιχνίδι της και δυσκολευόταν να φτάσει σε κάποια τελική προσπάθεια. Ο Οφρυδόπουλος έβαλε στον άξονα τον Τσούμπερ και πέρασε αριστερά τον Αμραμπατ, μήπως καταφέρει να βάλει στο ματς τον Ελβετό με κάποιον τρόπο.


Η κατάσταση πάντως δεν βελτιώθηκε. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει ούτε φάση και ο ΠΑΟΚ κρατούσε το προβάδισμα με χαρακτηριστική ευκολία. Οι τελευταίες κινήσεις αφορούσαν την είσοδο των Ανσαριφάρντ και Ρότα στο παιχνίδι, με τον Ιρανό να συμμετέχει στην πιο επικίνδυνη φάση της ΑΕΚ, όταν ο Λιβάι γύρισε από δεξιά, αλλά ο Σιμάνσκι δεν άφησε για τον επερχόμενο Αραούχο και προσπάθησε με…τακουνάκι να νικήσει τον Πασχαλάκη, ξοδεύοντας την ευκαιρία.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-1

Δείτε πως μετέφερε και σχολίασε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr

ΑΕΚ (Σ. Οφρυδόπουλος, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Μισελέν (84’ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Χατζισαφί (71’ Σιμάνσκι), Κριχόβιακ, Αμραμπατ, Μάνταλος (56’ Γκαρσία), Τσούμπερ (84’ Ανσαριφάρντ), Αραούχο

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Ζαμπά (76’ Τέιλορ), Μιτρίτσα (67΄Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (85’ Ακπομ)

Ο Δανός διαιτητής Μπούρχαρν χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους Τσιγγάρα (45’+), Ζαμπά (68’), Ινγκασον (77’) και τον Λουτσέσκου στο 31’ και ο συνεργάτης του, Μπάτσι στο 75’.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X