Μάντσεστερ Σίτι: Με... τεσσάρα στους «4» του Κυπέλλου

Μάντσεστερ Σίτι: Με... τεσσάρα στους «4» του Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με το επιβλητικό 1-4 από το Saint Mary’s κόντρα στην Σαουθάμπτον και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μετά τις Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε η 3η που τσεκάρει το εισιτήριό της για τα ημιτελικά της ιστορικής διοργάνωσης. Αν και δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο, οι Πολίτες απλοποίησαν τα πράγματα στο δεύτερο και παραμένουν μέσα για ακόμα έναν τίτλο μετά το πρωτάθλημα και το Champions League.

Στο 10’ είχαν δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Αρμστρονγκ και στο 12’ βρέθηκαν να χάνουν όταν μετά το τραγικό λάθος στην άμυνα ο Ζεσούς έδωσε στον Στέρλινγκ και εκείνος πλάσαρε σωστά. Το 0-1 έμεινε στο 27’ όταν ο Γκουντογκάν είχε και αυτός δοκάρι με πλασέ από κοντά αλλά οι Αγιοι έκαναν το θαύμα της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το αυτογκόλ του Λαπόρτ μετά τη σέντρα του Ελιουνούσι από δεξιά (1-1).

Στο δεύτερο μέρος, η Σίτι «καθάρισε» την πρόκριση. Στο 62’ ο Σαλισού έριξε τον Ζεσούς στην περιοχή και ο Ντε Μπρόινε έκανε το 1-2 από τη βούλα για να ακολοθήσει το εκπληκτικό γκολ με σουτάρα εκτός περιοχής από τον Φόντεν στο 75’ για το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 78’ ο Μαχρέζ έπειτα από ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Γκουντογκάν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X