Απίστευτη γκάφα του VAR στην Bundesliga!

Απίστευτη γκάφα του VAR στην Bundesliga!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Γερμανία, όπου το goal line technology υπέδειξε γκολ σε φάση που η μπάλα δεν είχε περάσει ούτε κατά διάνοια την γραμμή του τέρματος!

Ακόμα και τα μηχανήματα κάνουν λάθη. Ένα τέτοιο συνέβη στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μάιντς και την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Σε μία προσπάθεια του Νιακατέ, ο τερματοφύλακας της Αρμίνια Στέφαν Ορτέγκα έκανε την απόκρουση, μπλοκάροντας την μπάλα ακριβώς στην γραμμή της εστίας του.

Προς γενική έκπληξη όμως ο διαιτητής Φέλιξ Τσβάιερ έδειξε σέντρα, αφού το ειδικό ρολόι, το οποίο τον συνδέει με την goal line technology άρχισε να δονείται, σημάδι ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή!

Υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών των των φιλοξενούμενων, αλλά και μετά από υπόδειξη του VAR, ο διαιτητής έτρεξε στο video για να κάνει on field review την φάση, όπου διαπίστωσε και με τα μάτια του, ότι η μπάλα ξεκάθαρα δεν είχε περάσει την γραμμή, σε μία πρωτοφανή γκάφα της τεχνολογίας!

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X