Εκανε το καθήκον της η ΑΕΚ - Νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τις Αμαζόνες

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αμαζόνες
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ των Αμαζόνων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα εύκολο αλλά σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-0 σετ των Αμαζόνων στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 25η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Η «Ένωση» πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο που την ανέβασε στην 4η θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενη και την ήττα του Άρη με 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ. Απομένει μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας με στόχο να διατηρήσει την θέση της εν όψει των πλέι οφ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ μπήκε ιδανικά παίρνοντας προβάδισμα τριών πόντων (3-0), ενώ η Μπράουν ανέβασε τη διαφορά στους έξι (13-7). Η Μορέιρα μείωσε για τις Αμαζόνες (16-11), αλλά η «Ένωση» με ένα σερί «εκτοξεύτηκε» στο 23-13, κατακτώντας και το σετ με 25-14.

Στο δεύτερο σετ, ο «Δικέφαλος» είχε ιδανικό ξεκίνημα (4-2), με την Μπράουν να κάνει «πάρτι» στη «μάχη του φιλέ». Η Τερέλ διαμόρφωσε το 10-7 και η Βεργίδου το 14-7. Η Μπράουν, που ήταν καταιγιστική, ανέβασε τη διαφορά στους εννιά (19-10),  με την ΑΕΚ να παίρνει και το δεύτερο σετ με 25-16.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε, επίσης, δίχως προβλήματα για την ΑΕΚ. Προηγήθηκε με 6-2, ενώ με τρεις διαδοχικούς πόντους της Μπράουν διαμορφώθηκε το 10-4. Η Τερέλ έκανε το 16-9 για την «Ένωση», με την Λίντσει να σημειώνει το 22-10. Η Μπράουν έδωσε τον τελευταίο πόντο για την ΑΕΚ, η οποία πήρε και αυτό το σετ με 25-16.

Τα σετ: 25-14, 25-16, 25-16
ΑΕΚ (Κώστας Αρσενιάδης): Κοσμά, Βάντερ, Τερελ, Βεργίδου, Καββαδια, Μπράουν / Μπελιά (λ),
ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Αρβανιτοπούλου, Σάντος, Κασδοβασίλη, Μορέιρα, Γουάτκινς, Κορρέ / Σαμπάτη (λ), Παγώνη (λ), Καραγκούνη, Μαστοράκη, Βυθούλκα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X