Διπλό πρωτιάς στα πλέι άουτ για τον Αστέρα Τρίπολης (0-2) στον Βόλο (VIDEO)

Διπλό πρωτιάς στα πλέι άουτ για τον Αστέρα Τρίπολης (0-2) στον Βόλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από το «Πανθεσσαλικό» επικρατώντας του Βόλου ΝΠΣ με 2-0 στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League.

Οι Αρκάδες επέστρεψαν έτσι στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις μετά από τρεις σερί ήττες που είχαν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και τους κόστισαν την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Με βαριά καρδιά, βαριά πόδια και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, ο Βόλος και ο Αστέρας προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να βρουν νόημα στα πλέι άουτ, στα οποία αμφότεροι μπορούν μόνο απλά να παίξουν για το γόητρο.

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε στο σκορ στο 15’ χάρη σε ένα λάθος του Τομ Φαν Βερτ που έστρωσε ουσιαστικά στον Σίτο στο δεύτερο δοκάρι και μετά είχε το γήπεδο δικό του για τις αντεπιθέσεις. Στο 18ο λεπτό, ο Ρεγκίς βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, όμως στο 25’ ο ίδιος παίκτης έφυγε και πάλι στην αντεπίθεση και πλάσαρε ακόμα μια φορά σωστά τον Κλέιμαν για να γράψει το 0-2.


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X