Γαλατασαράι: Αναλαμβάνει προπονητής ο Πιστιόλης

Γαλατασαράι: Αναλαμβάνει προπονητής ο Πιστιόλης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον αποκλεισμό της από το BCL η «τσιμ μπομ» προχωράει σε ριζικές αλλαγές. H «Γαλατά» δεν θα συνεχίσει με τον προπονητή της, Εκρέμ Μεμνούν, αλλά όλα δείχνουν πως δύσκολα θα… ψάξει πολλές επιλογές στην αγορά. Κι αυτό γιατί έχει βρει ήδη τη διάδοχη κατάσταση στο πρόσωπο του Ανδρέα Πιστιόλη.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα γράφτηκε στη γειτονική χώρα πως η τουρκική ομάδα σκοπεύει να προσεγγίσει τον Έλληνα assistant του Δημήτρη Ιτούδη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα προχωράει με… γρήγορους ρυθμούς.

Ο 43χρονος προπονητής βρισκόταν στα παιδικά τμήματα του Παναθηναϊκού το διάστημα 1996-2005, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε στο «τριφύλλι» με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη μέχρι το 2012. Από τότε αποτελεί το «δεξί χέρι» του νυν προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόσο στην Μπάνβιτ, όσο και στους Μοσχοβίτες και έχει «γεμάτο» βιογραφικό με αμέτρητους τίτλους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X