Χρήστος Κουρφαλίδης: Ποιος είναι ο 19χρονος χαφ που κλήθηκε πρώτη φορά στην Εθνική (VIDEO)

Χρήστος Κουρφαλίδης: Ποιος είναι ο 19χρονος χαφ που κλήθηκε πρώτη φορά στην Εθνική (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώτες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ, περιελάμβαναν μία μεγάλη έκπληξη. Το όνομα του Χρήστου Κουρφαλίδη, του 19χρονου κεντρικού μέσου, ο οποίος ανήκει στη Κάλιαρι και είναι αρχηγός στην ομάδα Νέων του συλλόγου.

Ο ταλαντούχος μέσος πήρε μεταγραφή στο ιταλικό κλαμπ το 2018. Ξεκίνησε την καριέρα από τον Μοκεδονικό Λητή, ξεχώρισε με την φανέλα της μεικτής Νέων της ΕΠΣΜ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα και εκείνη της Εθνικής Κ17. Την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας.

Δύο στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Συνολικά στο διάστημα που βρίσκεται στην Κάλιαρι μετρά 41 συμμετοχές και 2 γκολ στην ομάδα Νέων, 24 αγώνες και 1 τέρμα με την Φότζια κατά τον προπέρσινο δανεικό του στη SerieD.

H φυσική του θέση είναι στο «8», τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν σε έναν box to box κεντρικό χαφ και πρόσφατα έγινε αντικείμενο συζήτησης στην Ιταλία για την απίθανη γκολάρα που σημείωσε κόντρα στην Σαμπντόρια με κούρσα μισού γηπέδου και άψογο τελείωμα έξω από την περιοχή.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X