Σάκκαρη: «Έπαιξα πολύ καλά, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη»

US Open: Έχασε στα ημιτελικά η Σάκκαρη, 2-0 από τη Ραντουκάνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα, η Μαρία Σάκκαρη (Νο6 στον κόσμο) ήταν… στα καλύτερά της. Κάτι που αποδείχθηκε από τη νίκη – πρόκριση στον 4ο γύρο του Indian Wells, αλλά πολύ περισσότερο από τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε (δίχως να χάσει γκέιμ στο δεύτερο σετ).

Η 26χρονη πρωταθλήτρια ήταν ισοπεδωτική απέναντι στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δεν έδειξε αλαζονεία στις δηλώσεις που έκανε μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Αντίθετα, κράτησε χαμηλούς τόνους, όπως κάνει πάντα.

Αναλυτικά όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη:

«Έπαιξα πολύ καλά σήμερα, δεν είναι ποτέ εύκολο απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα. Είναι φίλη μου, έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνη, έχω μεγάλο σεβασμό για όσα έχει πετύχει. Πολλοί θα ζήλευαν την καριέρα της. Δεν ήταν πολύ καλή μέρα για εκείνη, αλλά εύχομαι γρήγορα να είναι ξανά στο επίπεδο που επιθυμεί.

Δεν σκέφτομαι τι θα συμβεί στη συνέχεια, γιατί αυτό μπορεί να μου βάλει πίεση. Πέρσι ήταν μια σπουδαία σεζόν, μπήκα στο Top 10, είμαι περήφανη γι αυτό. Προσπαθώ κάθε μέρα να παίζω το παιχνίδι μου και να μείνω συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω. Θέλω να είμαι προσηλωμένη κι ευτυχώς πηγαίνει καλά.

Λατρεύω κάθε στιγμή που βρίσκομαι εδώ (σ.σ.: στο Indian Wells), είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχω παίξει ποτέ. Δεν ξέρω κανέναν που να μην το έχει αγαπήσει στο πέρασμα των ετών. Είναι ένα υπέροχο μέρος, μια πολύ διαφορετική και όμορφη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να ξαναδώ τον κόσμο στον επόμενο αγώνα».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X