Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Με σχέδιο και ποδοσφαιρικό ορθολογισμό

Οφρυδόπουλος: «Συνολικά κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση - Ο βαθμός είναι σημαντικός, αλλά δεν μας ικανοποιεί απόλυτα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Οφρυδόπουλου στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στην πρώτη του γεμάτη με προπονήσεις εβδομάδα στα Σπάτα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και ο συνεργάτης του Ηλίας Κυριακίδης, δούλεψαν πάνω σε πολύ συγκεκριμένους τομείς και πλάνο. Ήθελε το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, να μικρύνει τις αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και να δώσει ξεκάθαρους ρόλους και στα ακραία μπακ αλλά και στον Χατζισαφί στην μεσαία γραμμή.

Το αποτέλεσμα ήταν να μπει η ΑΕΚ, ίσως για πρώτη φορά φέτος, σ’ ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, μ’ ένα πολύ ξεκάθαρο σχέδιο για να υπηρετήσει. Ένα ποδοσφαιρικά ορθολογικό πλάνο. Με πρέσινγκ στον αντίπαλο στο κατάλληλο τάιμινγκ, αλλά και παραχώρηση μέτρων στον αντίπαλο επίσης στο κατάλληλο τάιμινγκ. Με μικρές αποστάσεις και κτύπημα εκεί που δεδομένα η ομάδα έχει τεράστια ποιότητα αλλά και πλεονέκτημα.

Προφανώς το πλάνο του Οφρυδόπουλου βγήκε μέχρι ενός σημείου και έλλειψε το κάτι παραπάνω που θα έδινε τη νίκη. Ίσως άργησε λίγο να παρέμβει στο ματς με τις αλλαγές. Ειδικά αυτή του Γέβτιτς με τον Μάνταλο, αλλά και αυτή του Άμραμπατ με τον Λιβάι. Όμως έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι και ειδικά όπως έπαιζε ο Μαροκινός, δεν ήταν μια εύκολη απόφαση να τον βγάλει από την εξίσωση.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X