Κονέ: «Είναι αλήθεια ενδιαφερόμαστε πολύ για τον Κριχόβιακ»

Κονέ: «Είναι αλήθεια ενδιαφερόμαστε πολύ για τον Κριχόβιακ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια «βόμβα» είναι έτοιμη να ρίξει η ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ο Πολωνός μέσος μένει ελεύθερος από την Κράσνονταρ λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη Ρωσία με τους ξένους ποδοσφαιριστές και βρίσκεται ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ενωση.

Πιο συγκεκριμένα έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξή του στην Ελλάδα καθώς έχει ξεκινήσει το ταξίδι του με τελικό προορισμό την Αθήνα. Αυτό όμως, μόνο εύκολο δεν φαίνεται να είναι.

Μάλιστα, ο έμπειρος Πολωνός άσος επέλεξε δίκη του πτήση πολύ νωρίτερα από αυτή που του είχε κλείσει η ΑΕΚ και πέταξε στις 06:00 από το Σότσι της Ρωσίας με προορισμό τη Μόσχα. Λίγο μετά τις 11:00 βρισκόταν ήδη στη Μόσχα και ανέμενε να μπει στο αεροπλάνο για να πετάξει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Την κίνηση της ΑΕΚ για τον άσσο που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Κράσνονταρ επιβεβαίωσε και ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος μιλώντας στη ρωσική ιστοσελίδα Sport Express σημείωσε, «Ναι, είναι αλήθεια. Πραγματικά ενδιαφερόμαστε πολύ για τον Κριχόβιακ».

Θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ έως και το 2024, παρόλα αυτά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία η FIFA έχει δώσει το δικαίωμα στους παίκτες να αγωνιστούν όπου θέλουν έως και τις 30 Ιουνίου. Ετσι οι «κιτρινόμαυροι» το καλοκαίρι θα πρέπει να διαπραγματευτούν με την Κράσνονταρ, εάν θέλουν να μπει ο παίκτης στο νέο γήπεδο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X