Συναισθηματική κατάρρευση της Οσάκα για μία φίλαθλο (vids)

Συναισθηματική κατάρρευση της Οσάκα για μία φίλαθλο (vids)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Naomi, you suck”, φώναξε μια φίλαθλος στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα στο Indian Wells και αυτό ήταν αρκετό για να «διαλύσει» την πρώην Νο.1 τενίστρια στον κόσμο.

Αρχικά, η 24χρονη Γιαπωνέζα, Νο.78 πλέον στον κόσμο, πήγε με κλάματα στην καρέκλα της και ζήτησε από τη διαιτητή το μικρόφωνό της για να μιλήσει στο κοινό, όμως το αίτημα δεν έγινε δεκτό από τη supervisor.

Έχοντας χάσει την αυτοκυριαρχία της, η Οσάκα γνώρισε οδυνηρή ήττα με 6-0, 6-4 από τη Ρωσίδα και τελικά κατάφερε να πάρει το μικρόφωνο μετά τη συνέντευξη της αντιπάλου της και να απευθυνθεί στην εξέδρα. «Ήθελα απλά να πω ευχαριστώ», είπε δακρύζοντας η κάτοχος τριών major τεσσάρων major τίτλων. «Νιώθω ότι έχω κλάψει αρκετά on camera. Για να είμαι ειλικρινής, με έχουν παρενοχλήσει στο παρελθόν και δεν με ένοιαζε. Είδα, όμως, ένα βίντεο με τη Σερένα και τη Βίνους να παρενοχλούνται εδώ και πρέπει να το δείτε αν δεν το έχετε δει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μπήκε στο μυαλό μου και έπαιζε ξανά και ξανά. Δεν θέλω να κλάψω, θέλω να πω ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Ευχαριστώ».

Θυμίζουμε ότι οι αδερφές Γουίλιαμς έκαναν για 14 χρόνια μποϊκοτάζ στη διοργάνωση, λόγω ρατσιστικής (και όχι μόνο) επίθεσης της εξέδρας στην οικογένεια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X