Χωρίς να φορτσάρει η Λίβερπουλ κέρδισε (0-2) την Μπράιτον και μείωσε στο -3 από την κορυφή (VIDEO)

Χωρίς να φορτσάρει η Λίβερπουλ κέρδισε (0-2) την Μπράιτον και μείωσε στο -3 από την κορυφή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ ξεπέρασε επιτυχώς τον σκόπελο του «American Express Community Stadium», επικρατώντας της Μπράιτον με 2-0 και μειώνοντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στους τρεις βαθμούς.

Οι «Κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκαν με τον Ντίας στο 19΄, όταν από υπέροχη μπαλιά του Μάτιπ στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων ο Κολομβιανός επιθετικός πρόλαβε τον Σάντσεθ και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ θέλησε να αυξήσει το σκορ για να διασφαλίσει τη νίκη της, έφτασε κοντά στο 0-2 με τον Σαλάχ στο 57΄ (δοκάρι) και τελικά το πέτυχε από τα 11 βήματα με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ της στο 61΄, στο πέναλτι που καταλογίστηκε από τον Ντιν για χέρι του Μπισούμα.


Ταυτόχρονα, ο Σαλάχ σημείωσε το 2.000ό γκολ της Λίβερπουλ στην αγγλική Λίγκα, ενώ λίγο αργότερα έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων. Η Λίβερπουλ σημείωσε την ένατη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας παράλληλα την Μπράιτον σε πέμπτη διαδοχική ήττα στη Λίγκα, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X