Ατματσίδης: Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» τον τίμησε στα Χανιά για την προσφορά του στην Εθνική

Ατματσίδης: Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» τον τίμησε στα Χανιά για την προσφορά του στην Εθνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηλίας Ατματσίδης βρίσκεται ως γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Β’ με την αποστολή των κιτρινόμαυρων στα Χανιά για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε στον σύνδεσμο του «Γαλανόλευκου Φάρου» και τιμήθηκε για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

«Αυτή την φανέλα την τίμησα, γιατί έχει τα χρώματα της πατρίδας μου. Όσο με χρειαζόταν η Εθνική ήμουν εκεί. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία φορά που την φόρεσα, ένιωθα ξεχωριστή τιμή. Τώρα, μετά από πολλά χρόνια, την είδα κρεμασμένη σε ένα σπουδαίο χώρο που τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπέγραψα πάνω της με περηφάνια, όπως κάποτε την ίδρωνα. Τιμήθηκα από τα παιδιά του μουσείου στα Χανιά, αλλά πιο σπουδαίο είναι αυτό που έχουν κάνει και θα μυρίζει Ελλάδα και ποδόσφαιρο πάντα. Σας ευχαριστώ για την τιμή, σας ευχαριστώ που δεν ξεχνάτε ότι κάναμε. Να την αγαπάτε την Εθνική έτσι», έγραψε ο Ατματσίδης στο Facebook μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες που ανέβασε.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X