«Εχω φτάσει στα όριά μου»: Απειλεί με αποχώρηση από την πάλη ο Πιλίδης

«Εχω φτάσει στα όριά μου»: Απειλεί με αποχώρηση από την πάλη ο Πιλίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση, εγώ θα αποχωρήσω από την Πάλη», λέει ο Γιώργος Πιλίδης.
Μιλώντας αποκλειστικά στο zougla.gr ο πρωταθλητής μας στην πάλη γνωστοποιεί πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση θ’ αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά τα όσα γράφει το zougla.gr:

Αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση, εγώ θα αποχωρήσω από την Πάλη». Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Γιώργο Πιλίδη. Στον Έλληνα πρωταθλητή της Πάλης ο οποίος έχει χαρίσει στη χώρα μας ουκ ολίγες επιτυχίες και μετάλλια, με σημαντικότερο όλων το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U23, το 2021.

Ο σπουδαίος αυτός αθλητής παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο zougla.gr, όπου μας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Όχι φυσικά μέσα στην παλαίστρα, γιατί εκεί, όπως δείχνουν άλλωστε και οι διακρίσεις του, τα καταφέρνει μια χαρά.

Εκτός αυτής έγκειται το πρόβλημα, καθώς οι φορείς του αγαπημένου του αθλήματος τον έχουν υποβάλει σε μια «Οδύσσεια». Έτσι, ο ίδιος αναγκάζεται να κοιτάζει την πόρτα της εξόδου σε περίπτωση που δεν αλλάξουν τα πράγματα. Άλλωστε, στην κουβέντα μας μας είπε την εξής ατάκα: «Η Πάλη τρώει τα παιδιά της».

Συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του, Ειρήνη Μαρούπα, συναντηθήκαμε στα γραφεία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, όπου μας ξετύλιξαν το κουβάρι της περιπέτειάς του στον χώρο της Πάλης.

Μας εξομολογήθηκαν μια σειρά από περιστατικά που μοιάζουν απίστευτα, ειδικά όταν αφορούν έναν αθλητή του βεληνεκούς του Πιλίδη.

Πριν λίγους μήνες εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ αργότερα συμμετείχε στο Survivor.

Σίγουρα, πολλοί θα αναρωτήθηκαν γιατί συνέβη αυτό, με τον ίδιο να μας λύνει την απορία με την αφοπλιστική του απάντηση. «Στο Survivor μπήκα για να συγκεντρώσω χρήματα και να μπορέσω να κάνω την προετοιμασία μου όπως αρμόζει σε κάθε αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό, και να μπορέσω να βοηθήσω την οικογένειά μου» μας εξομολογήθηκε.

Δηλαδή ένας πρωταθλητής με τις διακρίσεις του Πιλίδη, αντί να στηρίζεται από την Ομοσπονδία του για να έχει μια αξιοπρεπή προετοιμασία, κατέφυγε στον Άγιο Δομίνικο για να το πετύχει. Σε ένα παιχνίδι όπου δεν τρεφόταν σωστά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και θα μπορούσε να τεθεί εν κινδύνω η ίδια του η καριέρα σε περίπτωση που είχε κάποιον τραυματισμό στα αγωνίσματα όπου συμμετείχε. \

«Είναι απορίας άξιον πώς ένας αθλητής του βεληνεκούς του Γιώργου Πιλίδη, ο οποίος είναι φαινόμενο, δεν έχει στηριχθεί από την Ομοσπονδία του. Kαι όχι μόνο δεν στηρίχθηκε, αλλά υπέστη και κάποιες αδιανόητες δυσκολίες» ανέφερε η Ειρήνη Μαρούπα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X