ΑΕΚ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την «ΒΙΚΟΣ Α.Ε»

ΑΕΚ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την «ΒΙΚΟΣ Α.Ε»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε την εταιρεία Βίκος Α.Ε για την στήριξη στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε την εταιρεία «ΒΙΚΟΣ Α.Ε» για την στήριξη της στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για την έμπρακτη στήριξή της στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του συλλόγου μας.

Οι αρχές της ΑΕΚ, η δύναμη ψυχής των αθλητών μας και η αγωνιστικότητά τους, συνάδουν απόλυτα με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και μαζί στοχεύουμε στην ανάδειξη των μαχητών μας. Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες www.vikoswater.gr και www.water.gr.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X