Τούχελ για Τσέλσι: «Όσο έχουμε φανέλες και πούλμαν, θα είμαστε παρόντες στα ματς»

Τούχελ για Τσέλσι: «Όσο έχουμε φανέλες και πούλμαν, θα είμαστε παρόντες στα ματς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ έστειλε το μήνυμα για την ενότητα που θέλει να διατηρήσει στην Τσέλσι και ξεκαθάρισε πως όσο η ομάδα έχει φανέλες για να παίζει κι ένα πούλμαν για να μετακινείται, θα είναι παρούσα στα γήπεδα.

Οι «μπλε» διανύουν ίσως την πιο ζόρικη περίοδο της ιστορίας τους με την κατάσταση που επικρατεί στο εξωαγωνιστικό και τον αντίκτυπο που έχουν σε ολόκληρο τον οργανισμό, οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Το βράδυ της Πέμπτης, πάντως, οι «μπλε» κατάφεραν να επικρατήσουν 3-1 της Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» με τα γκολ των Τσάλομπα, Μάουντ και Χάβερτς και λίγο μετά το τέλος του ματς ο Τόμας Τούχελ ήταν σαφής:

«Όσο θα έχουμε αρκετές φανέλες για να παίζουμε κι ένα πούλμαν για να μετακινούμαστε στα γήπεδα που πρέπει, εμείς θα είμαστε παρόντες για να παίζουμε». Ο Γερμανός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει ν’ αποχωρήσει, είναι πιστός στον σύλλογο και όλοι μαζί περιμένουν νεότερες εξελίξεις…

 

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X