Masterchef: Το απόλυτο φαβορί για τις 50.000

Τα απίστευτα πόσα που θα πάρουν οι κριτές στο Master Chef

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν με την πρώτη γυναίκα νικήτρια (Μαργαρίτα Νικολαΐδη), το Master Chef είναι και φέτος στον τηλεοπτικό αέρα!

Το MasterChef 6 έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό (μεταδίδεται Δευτέρα-Παρασκευή στις 21.00, MasterClass κάθε Κυριακή στις 17.45 στο Star) και μας έχει προσφέρει ουκ ολίγα πράγματα, από τεχνικές που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι νέες ίντριγκες, διαξιφισμούς, διαφωνίες και φυσικά άπειρες ανατροπές.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει η παροιμία, άρα και φέτος έχουμε στο νέο MasterChef τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Από τους 24 παίκτες που μπήκαν φέτος στο σπίτι βρισκόμαστε ήδη στους 17. Αλλοι έφυγαν οικειοθελώς, άλλοι από δοκιμασία αποχώρησης. Οπως πάντα σε αυτό το ριάλιτι μαγειρικής τίποτα δεν είναι δεδομένο και μια απροσεξία μπορεί να βγάλει οποιονδήποτε από τον διαγωνισμό, τόσο απλά.

Διαβάστε περισσότερα για τον επόμενο νικητή του Masterchef

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X