Επίσημο: Ελεύθερος από την Κράσνονταρ (και) ο Καμπελά!

Επίσημο: Ελεύθερος από την Κράσνονταρ (και) ο Καμπελά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κράσνονταρ ανακοίνωσε επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον Γάλλο εξτρέμ Ρεμί Καμπελά, ο οποίος είναι ελεύθερος να μετακομίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Τον δρόμο που χάραξε ο Βίκτορ Κλάεσον ακολουθεί και ο Ρεμί Καμπελά, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την Κράσνονταρ και μπορεί πια να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο 32χρονος Γάλλος εξτρέμ αποκτήθηκε από τους «ταύρους» τον Ιούλιο του 2019 και σε 62 συμμετοχές με την Κράσνονταρ έγραψε 17 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ευχαριστώ την Κράσνονταρ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτά τα τρία χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του κλαμπ για την καθημερινή τους βοήθεια. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, την διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους. Η καρδιά μου είναι μαζί σας, σας αγαπώ», ήταν το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram o Γάλλος εξτρέμ, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί και για ελληνικές ομάδες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X