Τίμοστσουκ: Σιωπά για τη ρωσική εισβολή και η Ουκρανία του αφαιρεί τίτλους και βραβεία!

Τίμοστσουκ: Σιωπά για τη ρωσική εισβολή και η Ουκρανία του αφαιρεί τίτλους και βραβεία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο πρώην αρχηγός της εθνικής Ουκρανίας και νυν βοηθός προπονητή στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ανατόλι Τίμοστσουκ, λόγω της σιγής ιχθύος που έχει διατηρήσει για το θέμα της ρωσικής εισβολής στα εδάφη της πατρίδας του!

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της Ουκρανίας δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση που να καταδικάζει την επέλαση των στρατευμάτων του Πούτιν στη χώρα του, την ίδια ώρα που εξακολουθεί να βρίσκεται κανονικά το τεχνικό τιμ της Ζενίτ.

Η ουδέτερη στάση που έχει υιοθετήσει πάντως τον έχει καταστήσει σε persona non grata πίσω στη χώρα του, με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουκρανίας μάλιστα να του αφαιρεί το προπονητικό δίπλωμα και να εισηγείται μέχρι και την αφαίρεση όλων των τίτλων και διακρίσεων που έχει κατακτήσει!

Όπερ σημαίνει πως ο 42χρονος θα χάσει αυτομάτως τα τρία μετάλλια πρωταθλητή, τα τρία κυπελλούχου και το ένα σούπερ καπ που είχε με τη Σαχτάρ Ντόντεσκ, ενώ παράλληλα θα διαγραφεί από τη λίστα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

«Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο Τίμοστσουκ, πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, όχι μόνο δεν έκανε δημόσιες δηλώσεις για το θέμα, αλλά ούτε διέκοψε την συνεργασία του και με ρωσικό σύλλογο. Την ώρα που ένας άλλος σύλλογος, η Μπάγερν, δημοσιεύει ανακοινώσεις και ενεργεί υποστηρικτικά στην Ουκρανία, ο Τίμοστσουκ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλός και να δουλεύει σε σύλλογο του επιτιθέμενου. Κάνοντας τη συνειδητή επιλογή του, ο Τίμοστσουκ καταστρέφει την εικόνα του ουκρανικού ποδοσφαίρου και παραβιάζει τον κώδικα δεοντολογίας και του ευ αγωνίζεσθαι της ομοσπονδίας» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X