Ο Βράνιες στις χειρότερες επιδόσεις του πρωταθλήματος - Είχε ματς με 6/24 πάσες!

Ο Βράνιες στις χειρότερες επιδόσεις του πρωταθλήματος - Είχε ματς με 6/24 πάσες!
Photo Credits: INTIME

Κάκιστη χρονιά για τον Όγκνιεν Βράνιες φέτος που «πληγώνει» την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήρθε το περασμένο καλοκαίρι ως μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις της ΑΕΚ στην άμυνα, αλλά αποδείχθηκε γρήγορα… τρύπα στα μετόπισθεν της.

Ο Βόσνιος στόπερ παρά την εμπειρία του κάνει πολλά και σημαντικά λάθη, ενώ πλέον έχει απωλέσει την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα που είχε. Αποτέλεσμα η άμυνα της ΑΕΚ να παρουσιάζει προβλήματα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, επιτρέποντας στον αντίπαλο να παίρνει εύκολες μπάλες και να φτιάχνει φάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με ανάλυση του «Sport24» με στοιχεία της της «Opta Stats/Perform» βρίσκεται στις χειρότερες επιδόσεις του πρωταθλήματος ο Βόσνιος στόπερ. Ωστόσο, υπάρχει μία αναμέτρηση που αποτελεί τον ορισμό της “κακής βραδιάς” για τον Βράνιες.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο 32χρονος αμυντικός είχε 6/24(!) επιτυχημένες πάσες σε 90 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή, μόλις 25% επιτυχία. Με την υποσημείωση, φυσικά, πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν πραγματικά σε κάκιστη κατάσταση εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στην Τρίπολη.

Δείτε το γράφημα:

Ο Βράνιες στις χειρότερες επιδόσεις του πρωταθλήματος - Είχε ματς με 6/24 πάσες!

Να θυμίσουμε ότι έχει πάρει άδεια από την ΑΕΚ από το Σαββατοκύριακο για εκκρεμότητες που είχε στην πατρίδα του την Βοσνία, αλλά εθεάθη την Κυριακή σε πάρτι στο Βελιγράδι. Ο Βράνιες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, όπως δεν έπαιξε και με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω τιμωρίας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X